سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مؤمن، برادرِ مؤمن است ؛ در هیچ حالی ازنیک خواهی برای او دست نمی کشد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
مجمع هم اندیشی نخبگان استان یزد
 
خبری خوشحال کننده برای دوستان علاقه مند به نوارهای تصویری اردوها

انتشار DVD پنج اردوی تخصصی تولید علم و تمدن سازی و جنبش نرم افزاری استان یزد

الحمدلله همزمان با همایش "پیشگامان تمدن سازی" و مراسم رونمایی از کتاب "ولایت فقیه؛ ولایت فرزانگان" از DVD های الکترونیک فایل جلسات اردوهای آموزشی و فرهنگی و تخصصی "هیات و کانون جنبش نرم افزاری محبان الزهرای دانشگاه آزاد اسلامی یزد" و "موسسه اندیشه و فرهنگ اسلامی یزد" و "مجمع هم اندیشی نخبگان استان یزد" و "موسسه عروج دارالعباده یزد" و "موسسه مدرسه عشق یزد" رونمایی شد.

بسیاری از خواهران و سایر علاقه مندانی که به دلیل کمبود امکانات، نتوانسته بودیم در برخی اردوها در خدمتشان باشیم و همچنین فعالین علمی و نخبگانی و فرهنگی می توانند با تهیه این بسته های آموزشی از حاصل دسترنج چند سال گذشته دوستان خود در زمینه تولید علم و تمدن سازی و جنبش نرم افزاری استفاده کنند. برای تهیه این محصولات می توانید با شماره تلفن 09133590366 یا شماره 09138525914 یا شماره 09137785847 تماس بگیرید. دیدن مباحث این اردوها را به تمام دوستان فعال عرصه فرهنگ و تمدن توصیه می نمائیم.

پوستر روی جلد جعبه محصول:‌ طرح هدایت (1): 2لوح فشرده-قم و تهران 1384

 

 پوستر روی جلد جعبه محصول:‌ طرح هدایت(3): 4 لوح فشرده- قم وتهران 1387

 

پوستر روی جلد جعبه محصول:‌ طرح طلیعه حکمت(علم تمدن ساز) : 8 لوح فشرده-قم وتهران 1391


پوستر روی جلد جعبه محصول:‌ طرح طلیعه معرفت(سکولاریسم در نظام تعلیم وتربیت) : 4 لوح فشرده-قم 1392

 

پوستر روی جلدجعبه محصول:‌طرح اولی الابصار 1-عبرت ها وتحلیل تاریخ معاصر (ویژه دانش آموزان نخبه استان یزد):2لوح فشرده-بافق1392

می توانید فایل پوسترها را از این آدرس ها بگیرید:

http://s5.picofile.com/file/8140855742/jonbesh_narmafzari_1384.jpg

http://s5.picofile.com/file/8140855984/jonbesh_narmafzari3_hedayt3_1387.jpg

http://s5.picofile.com/file/8140856300/ordoo_talie_hekmat_tabestan1391.jpg

http://s5.picofile.com/file/8140856500/ordoo_talie_marefat_sekolarism_tabestan1392.jpg

http://s5.picofile.com/file/8140856400/ordoo_tarikh_moaser_tarikh_moaser_tabestan_1392.jpg


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 93/5/13:: 7:1 عصر     |     () نظر
 
برگزاری سلسله جلسات تداومی مباحث تمدن سازی و جنبش نرم افزاری

جهت تداوم مباحث و حفظ انسجام برنامه ها؛ موسسه فرهنگ و اندیشه اسلامی استان یزد، چهار جلسه مباحث مرتبط با اردوهای تابستانی را تدارک دیده است که به شرح ذیل اعلام می شود:

جلسه اول:آشنایی باطب اسلامی-سنتی:استاددکترامتیازی رئیس دانشکده طب اردکان:5تیر93

جلسه دوم: مدیریت زمان: استاد آبایی: 18 تیر 93

جلسه سوم: مهندسی فرهنگی: استاد لاور: 1 مرداد 93

جلسه چهارم: ضرورت مطالعه تاریخ: استاد جمالی: 15 مرداد

جهت ثبت نام تا تاریخ3تیرماه، نام خود را به سامانه 10008045697022 ار سال نموده ویا با شماره09130713193تماس بگیرید.

سلسله جلسات تداومی تمدن سازی و تولید علم

محل آپلود پوستر:‌ http://bayanbox.ir/id/6804536674407227541?info

نقشه جامع علمی کشور را از این آدرس می توانید بگیرید.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 93/5/13:: 4:0 عصر     |     () نظر
 
نشست استانی مجمع نخبگان و کانون اندیشه با رونمایی از کتاب و DVD
با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین استاد غفاری فر؛

نشست استانی پیشگامان تمدن سازی

نشست استانی پیشگامان تمدن سازی با موضوع ضرورت اندیشه تمدن سازی در میان فعالین و نخبگان فرهنگی استان یزد، جمعه 16 اسفند، ساعت 18:3 در میدان امام حسین(ع) یزد، مجتمع امام رضا(ع) (دانشکده پیراپزشکی) سالن شهید علیزاده، برگزار می شود. به گزارش طلوع یزد، این نشست با موضوع ضرورت اندیشه تمدن سازی در میان فعالین و نخبگان فرهنگی با سخنرانی حجت الاسلام غفاری فر، از مسئولان مرکز عالی امام رضا(علیه السلام) حوزه علمیه قم و از اساتید جامعه شناسی و اندیشه اسلامی، همراه با رونمایی از کتاب "ولایت فقیه، ولایت فرزانگان" و بسته های آموزشی اردوهای علمی گذشته کانون اندیشه اسلامی دارالعباده و مجمع هم اندیشی نخبگان استان یزد، در سال های 1391 و 1392 با عناوین: طلیعه حکمت(علم تمدن ساز) اردوی طلیعه معرفت(سکولاریسم در نظام تعلیم و تربیت) اردوی اولی الابصار (عبرت های تاریخ معاصر) برگزار می شود. از تمامی دوستانی که در سال های گذشته در برنامه های کانون شرکت داشته اند، دعوت به عمل می آید که در این نشست علمی حضور به هم رسانند. 

نشست کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد و مجمع هم اندیشی استان یزد در جمعه 16 اسفند 92



کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/12/15:: 1:30 صبح     |     () نظر
 
گزارش همایش تغییرات جمعیت+دانلودکتب ومقالات وبروشورنقدکنترل جمعی

درود خدا بر استاد عزیز، آیه الله مصباح یزدی، که بدون چشم داشت، به آرمان های رهبر حکیم انقلاب خدمت می کند، در زمانه ای که برخی وادادگان غرب، در حال حراج دستاوردهای شهدایی چون مصطفی احمدی روشن هستند...! همایش علمی-پژوهشی تغییرات جمعیتی که اخیرا در موسسه امام خمینی(قدس سره) قم برگزار شد، باعث خشنودی نائب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شد و جای تقدیر فراوان دارد. امید که هنرمندان و نویسندگان ما از دستاوردهای این همایش ملی، استفاده کنند و نگذارند بیش از این از ناحیه کاهش جمعیت ضربه بخوریم. انشاء الله.

نمایشگاه با موضوع جمعیتی

ضمیمهاندازه
poster"s.pdf 1.58 مگابایت
sit moslem.pdf 620.78 کیلو بایت
نگرش اجمالی بر وضعیت جمعیت.2.pdf 2.61 مگابایت
1هلال ناباروری.pdf 841.5 کیلو بایت
12برژنسکی اصلی.pdf 690.38 کیلو بایت
moslem 1 (2).pdf 513.02 کیلو بایت
asjhd.pdf 481.04 کیلو بایت

پیام مقام معظم رهبری به همایش ملی تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه

بسم الله الرّحمن الرّحیم

مسئله ی جمعیّت که بجد هم مورد بحث و اختلاف نظر در جامعه است، مسئله ی بسیار مهمّی است. بلاشک از نظر سیاست کلّی کشور، کشور باید برود به سمت افزایش جمعیّت؛ البتّه به نحو معقول و معتدل. همه ‌ی اشکالات و ایرادهایی که وارد میشود -که بعضی از  اشکالاتی را هم که مطرح میکنند ما دیده ایم - قابل برطرف شدن و قابل پاسخ دادن است. آنچه مهم است این است که کشور ما با ظرفیّت طبیعی و با ویژگی جغرافیای سیاسی خود احتیاج دارد به یک جمعیّت بیشتر؛ علاوه بر این –همان طور که قبلاً هم گفته ایم- مسئله ی نمای جوان برای کشور یک مسئله ی اساسی و مهم و تعیین کننده است. آن ‌طوری که اهل علم و اهل تحقیق بررسی کرده اند و جوانب قضیّه را ملاحظه کرده اند و آمارها را مورد مداقّه قرار داده اند، ما اگر چنانچه با این شیوه ای که امروز داریم حرکت میکنیم پیش برویم، در آینده‌ ی نه چندان دور، یک کشور پیری خواهیم بود که علاج این بیماری پیری هم در حقیقت در دسترس نیست؛ حالا نه [ اینکه] در دسترس ما نیست،  [بلکه] در دسترس هیچ کس نیست؛ یعنی امروز کشورهایی که در دنیا دچار پیری شده اند و قدرت زاد و ولد خودشان را از دست داده اند، بدُشواری میشود گفت که راه علاجی برای حلّ این مشکل دارند. ما هم طبعاً با همین مشکل مواجه خواهیم شد؛ و نباید بگذاریم به اینجا برسد. البتّه مبانی اسلامی و تفکّر اسلامی در زمینه‌ ی جمعیّت و افزایش جمعیّت و با توجّه به وضع جغرافیای سیاسی منطقه و کشور جمهوری اسلامی، یک چیزهای روشن و واضحی است. 

همایشی(1) که آقایان گذاشتید، به نظر من جزو کارهای بسیار خوب است. یعنی ما نمیخواهیم این قضیّه را با شعار و با اینکه «صلوات بفرست تمام بشود» و مانند اینها پیش ببریم؛ میخواهیم مسئله به شکل عمیق و علمی حل بشود، گره های ذهنی‌ ای که وجود دارد باز بشود، حقیقت قضیّه روشن بشود و به اعتقاد من ما میتوانیم این کار را بکنیم؛ یعنی متفکّرین ما و صاحبان دانشِ مرتبط با مسئله ی جمعیّت- در هر بخشی از بخشها- میتوانند در این زمینه منطق صحیح و قابل قبولی را ارائه کنند. این همایش البتّه قدم اوّل است، یعنی قدم ابتدایی است،  [امّا] از گذاشتن قانون به نظر من مهم تر است(2)، چون فرهنگ سازی در این مسئله مثل خیلی از مسائل دیگر اجتماعی، حرف اوّل را میزند؛ باید فرهنگ سازی بشود که متأسّفانه امروز این فرهنگ سازی نیست، تعطیل است؛ با اینکه گفته شده، ما هم گفته ایم، دیگران هم گفته اند، در مجلس هم مطرح شده، بعضی ‌ها هم کم و بیش اینجا و آنجا بحث میکنند، لیکن کار فرهنگی به معنای صحیح انجام نگرفته. به نظر من این کار شما کار خوبی است، کار مناسبی است؛ منتها اکتفا نکنید به اینکه یک میزگردی تشکیل بشود و سخنرانی ‌ای گذاشته بشود و مثلاً تعدادی مقاله چاپ بشود؛ اینها کارهای لازمی است، امّا ناکافی است؛ بایستی از امکاناتی که در کشور وجود دارد استفاده کنید، فکر را در کشور بگسترانید؛ آن ‌وقت فکری هم که گسترش پیدا میکند، باید فکر عمیق و اساسی و منطقی و قانع کننده برای هر کسی باشد؛ بنابراین باید کار بشود روی این مسئله که لابد آقایان این کار را کرده اید. من معمولاً وقتی گروه‌ها و افرادی دنبال این هستند که مثلاً یک گردهمایی و همایشی را ترتیب بدهند، همیشه سفارش میکنم، میگویم شما اَمَد(3) را نزدیک قرار ندهید؛ یعنی فرصت قرار بدهید برای اینکه بتوانید کار بکنید، تا آنچه بروز می‌کند در این همایش، یک چهره و نمای مطلوبی داشته باشد، آبرومند باشد. و لابد آقایان این کار را کرده‌اید، چون بحمدالله شما اهل فضل و اهل تحقیق هستید و مؤسسه‌ی شما، مؤسسه ای است که سابقه ی خوبی در این زمینه‌ها دارد؛ لیکن کار را به اینجا متوقّف نکنید.

جوانب قضیّه را بسنجید، ببینید چه چیزهایی است که موجب میشود جامعه ما دچار میل به کم ‌فرزندی بشود. این میل به کم بودن فرزند، یک عارضه است؛ والّا انسان به طور طبیعی فرزند را دوست میدارد. چرا ترجیح میدهند افرادی که فقط یک فرزند داشته باشند؟ چرا ترجیح میدهند فقط دو فرزند داشته باشند؟ چرا زن به شکلی، مرد به شکلی پرهیز میکنند از فرزند داری؟ اینها را بایستی نگاه کرد و دید عواملش چیست؛ این عوامل را پیدا کنید، بر روی علاج این عوامل بیماری ‌زا -که به اعتقاد بنده اینها عوامل بیماری زاست- متخصّصین و صاحبان اندیشه را بخواهید فکر کنند. فرض کنید مثلاً بالا رفتن سنّ ازدواج؛ بلاشک یکی از چیزهایی که باروری را محدود میکند، بالارفتن سنّ ازدواج است؛ خب، این یکی از کارهایی است که باید در کشور فکر بشود. چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزه ی جنسی؟ ما باید این را فکر کنیم. خب، از آن طرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ ببینیم چگونه میشود کاری کرد که همه ‌ی اینها با هم جمع بشود. ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری خانه ی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند؛ نه، اِنَ یَکونوا فُقَراءَ یُغنِهمُ اللهُ مِن فَضلِه؛(4) این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند. یعنی همه‌ ی آن گره های ذهنی ‌ای را که وجود دارد در این زمینه، باید شما باز کنید، یعنی شأن شما و همایشی از این قبیل، این است که بایستی این کار فکری و علمی را بکند؛ یعنی صرفاً بیان فکر، بیان خواست و حتّی شعارهایی در این زمینه نباشد. واقعاً کار بشود، کار فکری بشود؛ عوامل کاهش جمعیّت و موجبات افزایش جمعیّت به نحو مطلوب و با اعتدالِ متناسب، درست سنجیده بشود، مطرح بشود [تا] اقناع بشوند افکار نخبگان. در این زمینه خب الان عامّه ی مردم، بعضی‌ها متدیّنند، بعضی ها متعبّدند، وقتی گفته میشود، میروند سراغ باروری بیشتر؛ لکن نخبگان جامعه باید قانع بشوند، باید مسئله را قبول کنند؛ اگر نخبگان قبول کردند، کار سهل میشود، کار فرهنگ سازی آسان میشود. در این زمینه ها ان‌شاء الله بایستی آقایان تلاش کنید و امیدواریم ان‌شاء الله موفّق باشید. بنده همچنان معتقدم کشور ما کشور هفتاد و پنج میلیونی نیست، کشور ما کشور صد و پنجاه میلیونی [است] ، حالا ما دستِ کم را گرفتیم گفتیم صد و پنجاه میلیون؛ بیشتر هم میشود گفت. قطعاً این کشور با این سطح وسیع، با این تنوّع آب و هوایی، با این امکانات فراوان زیرزمینی، با این استعداد بالقوّه¬ ی علمی که در این کشور وجود دارد، میتواند یک کشور پر جمعیّتی باشد و ان‌ شاءالله خودش هم این جمعیت را اداره کند؛ یعنی همچنان ‌که ما فکر میکنیم که اگر چهار پنج بچّه افتاد روی دوش یک خانواده وضع زندگیشان چگونه خواهد شد، فکر این را هم بکنید که این چهار پنچ بچّه وقتی بزرگ شدند و کاری پیدا کردند و شغلی پیدا کردند چه کمکی میتوانند به پیشرفت کشور بکنند؛ یعنی این را هم باید فکر کرد.

یک نگاه مقلّدانه‌ ای به زندگی غربی یا به زندگی اروپایی وجود داشته که به اینجاها منتهی شده و میراث آن به ماها رسیده؛ ما هم در یک برهه ای از زمان غفلت کردیم، کاری که باید انجام بدهیم انجام ندادیم. در حالی که امروز در [بعضی] از همین کشورهای غربی از کاهش باروری دارند زیان می بینند، پشیمانند؛ و در بعضی از کشورهای غربی مطلقاً کاهش باروری وجود ندارد؛ یعنی خانواده های پر جمعیّت؛ مثلاً خانواده ی آمریکایی با ده دوازده بچّه، چطور خانواده ی ایرانی [ که]میخواهد از او تقلید کند باید حتماً یک بچّه داشته باشد یا دو بچّه! که این الان وجود دارد و گزارشها و خبرها از این واقعیّت به ما اطلّاع میدهد. ان ‌شاء الله که موفّق و مؤیّد باشید.

والسلام علیکم و رحمة الله  دوشنبه 1392/8/6 http://hamayesh.iki.ac.ir/node/285

----------------------------------------------------------------------------------------   

 (1    این همایش به همّت معاونت پژوهش موسّسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) روز 9 آبان سال جاری برگزار میشود.

 (2    در گزارش حجت الاسلام آقا تهرانی اعلام شد که پس از تصویب سیاستها و راهبردهای بحث جمعیّت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون فرهنگی مجلس در حال کار بر روی طرحی است تا پس از طرح آن در صحن مجلس، به عنوان قانون تصویب شود.

 (3    پایان

 (4    سوره نور، بخشی از آیه ی 32

 

سایر مطالب مرتبط: 

- محورهای همایش و موضوعات آن: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/230

- پیام آیه الله سبحانی به همایش جمعیت: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/284

- نمایشگاه هایی درباره جمعیت: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/286

- دانلود متن کامل کتابگفتگو بااندیشمندان علوم انسانی درباره جمعیت: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/282

- دانلود pdf مبانی فقهی تغییرات جمعیتی: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/281

- pdf مقالات همایش جمعیت/مجله معرفت فرهنگی-اجتماعی: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/280

- متن مجله خانه خوبان ویژه همایش جمعیت: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/283

- پوستر همایش: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/273

- نشست مسئولین همایش: http://hamayesh.iki.ac.ir/node/268

- بحران جمعیتی آینده ایران: http://velayat.iki.ac.ir/node/154/tahlil

- تذکر 18 سال پیش رهبر انقلاب درباره جمعیت‌ و بی‌توجهی هاشمی رفسنجانی + سند: http://velayat.iki.ac.ir/node/152/tahlil

- علامه مصباح یزدی در نگاه دیگران: http://velayat.iki.ac.ir/node/45


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/9/20:: 11:36 صبح     |     () نظر
 
گزارش اردوی هدایت3 درسال 1387/کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد

هوالعلیم، با سلام

   کانون جنبش نرم افزاری محبان الزهرا(س) دانشگاه آزاد یزد و کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد، با لطف و یاری خداوند متعال طی روزهای 15 لغایت 22  بهمن ماه 1387 اقدام به برگزاری اردوی آموزشی-تخصصی جنبش نرم افزاری «هدایت 3» در شهر مقدس قم و تهران نمود. در ادامه جدول برنامه های اجرا شده خواهد آمد. هدف از این اردو آشنا سازی دانشجویان حاضر در اردو با مباحث مطرح و مورد مطالعه در خصوص مسئله جنبش نرم افزاری بود که به دلیل گستردگی مطالب مورد مطالعه در این بحث که البته همگی از اهمیت بالایی برخوردارند و مورد نیاز؛ چندین موضوع انتخاب شد  و کلاسهای اردو که حدود 20 کلاس برگزار شده بود توسط اساتید مجرب و تحصیل کرده ای از حوزه و دانشگاه در مباحث انتخاب شده برگزار شد.

   البته در این اردو دیداری نیز با آیت ا... امجد نیز داشتیم که خاطره حمایت جدی پسر ایشان از برادر هاشمی و مواضع بعدی ایشان درس عبرتی برای ما شد. همچنین از زیارت حضرت معصومه(سلام الله علیها) و مسجد مقدس جمکران و حرم حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه)نیز برخوردار بودیم که اردوی ما را کامل تر می کرد. البته عزیزان علاقه مند به مطالعه در این موارد می دانند که با برگزاری چنین اردو هایی و صِرفاً شرکت در کلاسهای آموزشی نمی توان در مسئله جنبش نرم افزاری کاری به پیش برد و به تمدن سازی رسید و این چنین اردوهایی جهت آشنایی کلی با مباحث مورد نیاز برای مطالعه و شروع حرکتی استوار در جهت خدمت در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی می باشد.   عزیزان علاقه مند به مطالعه در این موضوعات در صورتی که در یزد زندگی می کنند می توانند در جلسات مطالعاتی این کانون در یزد شرکت کنند و در صورتی که در یزد زندگی نمی کنند می توانند از طریق پست الکترونیک با اعضای کانون در تماس بوده و راهنمایی هایی در این زمینه ها دریافت نمایند و یا پیشنهادات و انتقادات خود را بیان نمایند. به امید ظهور دولت یار ... / سیدعلیرضا مصطفوی از اعضای کانون http://nezamfekri.persianblog.ir/post/54/

جدول مباحث ارائه شده:

 

تاریخ

موضوع  مورد  بحث

استاد

توضیحات

1

چهارشنبه 16/11/87

افتتاحیه اردو

استاد علی مصباح

از اساتید موسسه امام خمینی (ره)

2

 

بازدید شبکه نور و موسسه امام خمینی و کتاب فروشی فرهنگ و اندیشه

 

 

3

 

جایگاه رنسانس و انقلاب اسلامی

استاد رهدار

از اساتید موسسه امام خمینی (ره)

4

پنج شنبه 17/11/87

نقد نظام اقتصادی غرب

استاد محقق (2 جلسه)

از اساتید موسسه امام خمینی (ره)

5

 

پرسش و پاسخ

استاد جمالی

از اساتید فرهنگستان علوم اسلامی

6

 

راهکار جنبش نرم افزاری

استاد غفاری

دبیر دبیر خانه نهضت نرم افزاری دانشگاه باقرالعلوم

7

جمعه 18/11/87

مهندسی فرهنگی

استاد رضایی

از اساتید فرهنگستان علوم اسلامی

8

 

غرب شناسی

استاد فرج نژاد(2جلسه)

 

9

 

نقش رژیم صهیونیستیدر سیاستهای قدرتهای سلطه طلب فرامنطقه

دکتر روح ا...زاد

دبیر کمیسیون سیاسی و امور بین الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین

10

شنبه 19/11/87

فلسفه علم

دکتررضا حاج ابراهیم

از اساتید موسسه امام خمینی (ره)

11

 

نقد نظام آموزشی

استاد حسینیان

از اساتید فرهنگستان علوم اسلامی

12

یکشنبه 20/11/87

اصول فرقه سازی در بهائیت و صهیونیسم

استاد سجادی

معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم

13

 

نماز-سخنرانی (تهران)

آیت ا... امجد

 

14

دوشنبه 21/11/87

قرآن و نهضت نرم افزاری

استاد اخوت

 

15

 

نگاهی نو به جنبش نرم افزاری

دکتر عباسی

 

16

 

دکترین معصومین (ع)

دکتر عباسی

 

 یادداشت برداری از کلاسهای اردوی جنبش نرم افزاری-«طرح هدایت 3»

استاد: حجه الاسلام  والمسلمین دکتر رهدار

موضوع کلاس جایگاه رنسانس و انقلاب اسلامی بود البته یادداشت هایی که بنده برداشتم بیشتر توصیه های استاد رهدار بود.

عمر و نشاط علمی دانشجویان فعال کم است؛ سعی کنیم نگذاریم شرایطی پیش بیاید که بچه های فرهنگی پراکنده شوند.

1-    سعی کنیم به جای توقف در کتاب و نوشته دیگران از خودمان استفاده کنیم.

2-    سعی کنیم در انجام کارهای علمی اولویت ها را در نظر بگیریم و به کارهای کم اهمیت نپردازیم.

3-    اگر انسان در خیال چیزی را بپروراند، محال است که به سمت آن حرکت نکند.

4-    چنین نیست که بتوان همیشه اول همه چیز را به لحاظ فکری حل کرد و بعد عمل را شروع کرد، در مقام عمل کار باز می شود. مانند خودسازی و دیگر سازی؛

5-    هر روز از مسیر منزل به محل کار می رویم، صبحی قرار می شود در راه پارچه ای تهیه کنیم، در راه به دنبال بزازی هستیم، در صورتی که هر روز از آن مسیر عبور می کردیم؛

6-    خودمان را در جنگ حس کنیم. وقتی خودمان را در جنگ حس کنیم دیگر احساس عادی بودن راه را نداریم. در جنگ عادت راه ندارد، هر روز مسیری مشخص را می رویم ولی عادت نمی کنیم، همیشه چشمها و گوشهایمان کار می کند، شاید در راه کمین است. جنگ هر روزش نشاط و فعالیت خودش را دارد.

7-    نخبگان  با قانون زمانه شان بیگانه اند؛ با قواعد فردایشان زندگی می کنند؛ اگر در قواعد زمان بمانیم، نمی توانیم به تولید برسیم.

8-    جایی داشته باشیم که در آنجا هیچ گونه محدودیت فکری نداشته باشیم و رویکرد انتقادی داشته باشیم.

9-    هیچ وقت در مورد روش فکر کردن فکر نکنیم، در این صورت خارج از فکر هستیم ولی باید خودمان را داخل فکر بیندازیم.

جنگ است هر اسمی بر آن بگذاریم: تهاجم فرهنگی، .../-    جنگ تمرین می خواهد، در جنگ همیشه نشاط و فعالیت لازم است./-    ساحت جنگ ساحت عمل است، در مقام عمل کار باز می شود. /-  لااقل خیال و نیت جنگ را داشته باشیم.

**یادداشت برداری از کلاس استاد حجه الاسلام والمسلمین دکتر جمالی**

 

با تکمیل از کتابی با نام "دولت اسلامی و نهضت نرم افزاری:تالیف مصطفی جمالی و محمد حسن جعفرزاده.

این رو هم عرض کنم که این کلاس در اردوی آموزشی-تخصصی جنبش نرم افزاری«طرح هدایت 3» برگزار شد.

مراحل انقلاب اسلامی:

1-ایجاد انقلاب اسلامی: قدم اول که پرهیجان تر و پر سر و صدا تر از همه است؛ کار آسانی نبود، لیکن این آسانترین بود.(مقام معظم رهبری12 آذر 80)

2-تأسیس نظام اسلامی: یعنی هندسه عمومی جامعه، اسلامی بشود که این هم شد؛(12 آذر 80)

3-ایجاد دولت اسلامی: قدم بعدی که از اینها دشوارتر است، ایجاد دولت اسلامی است. دولت نه به معنای هیئت وزیران، یعنی مجموعه کارگزاران حکومت، یعنی من و شما. این مشکل تر از مراحل قبلی است. (21 آذر 80)

4-ایجاد کشور اسلامی: اگر این مرحله به وجود آمد، آنگاه برای مسلمان های عالم، الگو و سیره می شویم (( لتکونوا شهداء علی الناس)). (21 آذر 80)

5-ایجاد دنیای اسلام: از کشور اسلامی می شود دنیای اسلام درست کرد، الگو که درست شد، نظایرش در دنیا به وجود می آید. (21 آذر 79)

*دولت اسلامی به معنای اسلامی شدنِ روش و منش مسئولان است.

*اسلامی شدن روش مسئولان یعنی: نرم افزار اداره جامعه طراحی شود، الگوی توسعه ی جامعه طراحی شود.

*نگاه ما به توسعه، یک نگاهِ بخشی است ولی الگوی توسعه، یک الگوی جامع و همه جانبه است.

*سه سطح یک تمدن: علوم – ساختارهای تمدنی –محصول تمدنی

*برای تولید علم باید متدولوژی یا روش تولید علم را پیدا کنیم.

*تولید یعنی یک چیزی را که "نبود" را "بود" کنیم و ایجاد کنیم.

** یادداشت برداری از کلاس استاد حجه الاسلام والمسلمین غفاری**

**البته نکات کوچکی رو یادداشت کردم و موفق نشدم به خوبی در کلاس یادداشت برداری کنم.

** این کلاس در اردوی آموزشی-تخصصی جنبش نرم افزاری«طرح هدایت 3» برگزار شد.

چیستی جنبش نرم افزاری: تولید دانش بر مبنای ایدئولوژی اسلامی. (بومی)

موانع جنبش نرم افزاری: 1» معرفتی   2» عدم استقلال سیاسی   3» عدم استقلال اقتصادی (مثلاً: در ISI با تقسیم بندی مقالات به ارزشی و علمی، مقالات ارزشی را بی ارزش و وهمی دانسته و از پذیرش آنها امتناع می کنند.)   4» عدم استقلال فرهنگی   5» ساختارهای قانون گذاری   6» ساختارهای آموزشی

راهکارها:

1.تا زمانی که پرسشگری در دانشگاه ها رواج پیدا نکند، یکی از موانع بزرگ پابرجاست.

2.علوم پایه، علوم مهندسی و علوم فنی سخت افزار جامعه هستند و برای اداره جامعه به علوم انسانی نیاز داریم و نخبگان باید به آن سمت حرکت کنند.

*استاد غفاری در رشته جامعه شناسی صاحب مطالعات جدی هستند و از اساتید حوزه و دانشگاه می باشند.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/9/20:: 11:32 صبح     |     () نظر
 
صوت اساتیداردوی هدایت3/اردوی آموزشی جنبش نرم افزاری درسال 1387

خوشبختانه قبلا در این وبلاگ، صوت سه اردوی نخبگانی استان یزد در لینک های ذیل بارگزاری و تقدیم شد: 

nokhbegan.parsiblog.com/Posts/23    و     nokhbegan.parsiblog.com/Posts/21 

و اکنون با تلاش دوستان، صوت اساتید اردوی هدایت3 با موضوع جنبش نرم افزاری و تولید علم که به همت کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد و کانون جنبش نرم افزاری محبان الزهرا سلام الله علیه دانشگاه آزاد اسلامی یزد در تاریخ بهمن ماه 1387 در شهر مقدس قم برگزار شد، خدمت شما تقدیم می گردد. گوش دادن به مطالب این اساتید گرانقدر، برای دوستانی که در اردو تشریف نداشتند، انشاء الله مفید واقع خواهد شد:

یادش به خیر اردوی عمومی نهضت آزاداندیشی و تولید علم و جنبش نرم افزاری هدایت(3) که یکی از بهترین اردوهای جنبش نرم افزاری کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد بود. یادش به خیر آن سال ها که به کمک نهاد دانشگاه آزاد یزد، خصوصا حاج آقای حرزاده، که هر کجا هست خدا به سلامتش بدارد، چند اردوی علمی و فرهنگی در قم برگزار شد و نتایج نسبتا خوبی داشت. 

چه بسیار دوستانی که از همان اردوها، راه زندگی علمی و فرهنگی خویش را پیدا کردند و اکنون از اساتید حوزه و دانشگاه هستند یا در حال تحصیل در مقاطع ارشد و دکتری و یا حوزه های علمیه هستند ولی با هدف والا و انگیزه صحیح و فهم درست از بایدها و کاستی های علمی  وفرهنگی و تمدنی کنونی و البته با نگاه به آینده شناسی شیعی و وظایف یک دانشگاهی منتظر مولا در واپسین روزگار حیات آدمی.

خیلی از دوستان از آن اردو بود که ارتباط جدی شان با کانون و مباحث علم تمدنی و جنبش نرم افزاری کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد، که آن روزها با نام هئیت و کانون دانشجویی محبان الزهراء سلام الله علیها فعال بود، برقرار شد. هنوز هم در خاطرمان مباحث عمیق آن اردو هست و خواهد ماند. گرچه فیلم های اردو قبلا منتشر شده اند؛ ولی برای ماندگاری مطالب و به دلیل درخواست برخی دوستان علاقه مند، بهتر دیدیم که صوت اساتید را هم در وبلاگ مجمع هم اندیشی نخبگان استان یزد، منتشر کنیم. امید که مورد استفاده دوستان عزیز قرار گیرد. منتظر نظرات شما برای ادامه بهینه تر هستیم...

 

- استاد حجه الاسلام دکترحمید پارسانیا؛ علم و فلسفه:بخش اول:اینجا کلیک کنید./بخش دوم: کلیک کنید.

- استاد حجه الاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه؛ رابطه علم و دین: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم 

- استاد حجه الاسلام دکترعبدالعلی رضایی؛ ماهیت نظام تکنولوژیک: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم

- استاد حجه الاسلام دکتر حاجی صادقی: نظام سیاسی اسلام: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم

- استاد حجه الاسلام دکتر نمازی؛ عرفان های سکولار: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم

- استاد حجه الاسلام حسینیان؛ آسیب شناسی نظام آموزشی: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم

- استاد حجه السلام دکتر سیداحمدرهنمایی؛ تحیر بشر در دوران معاصر: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم

- استاد حجه الاسلام جواد قرایی؛ نگاه مکاتب غربی به انسان در مقایسه با نگاه اسلام: لطفا اینجا کلیک کنید.

- استاد حجه الاسلام دکترمصطفی جمالی؛ رابطه علم و دین: کلیک:بخش اول / کلیک:بخش دوم


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/7/2:: 3:50 عصر     |     () نظر
 
گزارشی از یک مراسم یادبود شهدای عزیز شهرستان خاتم به همراه یک اب

دوستان ستاد مردمی یادواره شهدای شهرستان خاتم، یکی از تشکل های فعالی است که در اردوهای نخبگان استان یزد همیشه بار و یاور ما بوده اند. امسال هم دوستان مختلفی در اردوهای سوم و چهارم نخبگان استان یزد از این شهرستان و به کمک دوستان، شرکت کردند که برای تقدیر از آنها گزارشی خواندنی از مراسم شهدا و ازدواج یکی از بسیجیان گران قدر در کنار مراسم شهدا خدمت شما تقدیم می شود. امید که این دوستان در کارهایشان در شهرستان خاتم موفق تر از گذشته باشند و در سال های آتیه نیز یار و همراه مجمع هم اندیشی نخبگان استان یزد و کانون اندیشه اسلامی دارالعباده باشند. با هم گزارش را بخوانیم:

پیوند آسمانی زوج جوان در جوار شهید گمنام روستای شهریاری سفلی شهرستان خاتم استان یزد:

 

 همه چیز به سرعت مهیا شد تا عرشیان نیز میهمان این پیوند آسمانی باشند. عروس و داماد در جوار ضریح شهید گمنام در انتظارند تا پیوندشان را در این مکان قدسی جشن بگیرند... ازدواج در اسلام از برترین عبادت ها به شمار آمده و از سوی بزرگان دین در احادیث به آن سفارش بسیار شده است، اما در  انجام این فریضه مهم و مقدس، متأسفانه بسیاری از خانواده ها، از ارزش های اسلامی فاصله گرفته و معیارهای مادی و پر زرق و برق را ترجیح داده اند و چه بسا، حتی در این مسیر، ره به بیراهه برده اند.

پیوندی که می تواند برای هر زوجی سراسر خیر و برکت باشد در نتیجه این نگاه مادی و غیر دینی، دیگر نمی توان بویی از خدایی بودن را در آن استشمام کرد. تمام جلوه این ازدواج ها با حظی از دنیا پیوند خورده است و هر زوجی برای آنکه خود را در میدان چشم و هم چشمی ها پیروز نماید، دست به ابتکار و طرحی نو می زنند. عده ای تصمیم می گیرند تا خطبه عقدشان را در بلندترین مکان و بر فراز برج ها بخوانند و یا آن سوتر در اعماق دریا و زمین، این مراسم را بر پا نمایند. در این میان  هنوز خانواده هایی هستند که به ارزشها دامن زده و نفس خود را در برابر سنت‌های جاهلی و چشم‌های فامیل، بشکنند تا سنت خدا نشکند.

اگر در نزد افرادی عزت زن به  مهریه های با تعداد تاریخ تولد  (شمسی ومیلادی) و بالاتراست، اما هنوز نوعروسانی هستند  که مقدس بودن عدد 14به نیت 14معصوم را به عنوان مهریه معنوی زندگیشان فراموش نکرده اند. و در این میان هستند زوج هایی که هنوز می توان رنگ خدا را در پیوندشان به نظاره نشست. جوانانی که در میدان رقابت های مادی، تصمیم گرفتند در مکانی پیوند عشق شان را بنا کنند که منزل و مأوای بهترین بندگان صالح خدا است، که دل به دعوت برترین عشق عالم داده اند.

آری؛ اینبار شهید گمنام وشهدای قره چاهی میهمان خطبه عقد «حامد قره چاهی» و «خانم قره چاهی» و میهمانان‌شان بودند. زوجی که تصمیم گرفتند پیوندشان به جای تالار و باشگاه و ... با تجملات دنیایی، در جوار مرقد شهیدگمنام ودرششمین یادواره این سفیران آسمانی باشد. برای بعضی از شرکت کنندگان جای تعجب بود. در یادواره شهدا سخنرانی ،مداحی ،تواشیح وسرود دیده بودیم اما خطبه عقد؟

میهمانان پای سخنان حجه الاسلام والمسلمین حاج احمد پناهیان از شهادت و ایثار شهدا درسهایی آموختند و از مداحی نام آشنای شهید گمنام حاج مجتبی رمضانی بهره بردند.همه چیز به سرعت مهیا شد تا عرشیان نیز میهمان این پیوند آسمانی باشند. هزاران نفر منتظرند تا این عروس و داماد در جوار ضریح شهید گمنام  ازدواجشان را در این مکان قدسی جشن بگیرند. خطبه عقد را که می خوانند، گویا ملائکه نیز در اینجا حاضرند و به تحسینشان مرحبا می گویند. احترام به شهدا وتقدیم گل به مرقد شهید گمنام مبارکی این ازدواج را تا عرش الهی پیوند می زند و مسیری نورانی بر گام های پر ایمان این جوانان می گشاید.

اغراق نیست اگر بگوییم که با میهمان نوازی شهدا، بهترین پیوند ازدواج در این دوران رقم خورد و شاید آسمانی بودن این پیوند، حلقه های اشکی بود که در چشمان میهمانان نظاره می شد..

ستاد یادواره تنها شهید طلبه شهرستان خاتم، شهدای قره چاهی و شهید گمنام روستای شهریاری سفلی، ضمن ارج نهادن به حرکت مقدس و خداپسندانه، پیوند آسمانی این زوج جوان  را تبریک گفته و از روحیه انقلابی و اقدام شایسته ایشان وخانواده  محترمشان صمیمانه قدردانی می کند و امیدوار است  زمینه  بهتری جهت برگزاری ازدواج آسان جوانان فراهم نماید.

شاید سوال کنید داماد چه شغلی دارد؟ داماد از افتخارات اداره آموزش وپرورش شهرستان بهاباد در رشته تربیت بدنی وعروس خانم در حال تحصیل می باشند. قطعا پیوند در جوار شهید گمنام، نویدبخش زندگی سراسر مهر وایمان  و نیز تولد نسل آینده انقلاب اسلامی است. مبارک تان باد این سنت نبوی و پیوند آسمانی، آفرین و افتخار بر شما زوج جوان که زندگی سبزتان را به سرخی خون شهدا پیوند زدید تا یادآور پیام شهدا به نسل های جدید باشید.

ستاد یادواره تنها شهید طلبه شهرستان خاتم، شهدای قره چاهی وشهید گمنام روستای شهریاری سفلی

آدرس ایمیل یادواره:      Entezar1312@yahoo.com سامانه پیامکی:30002828008624        شماره تماس دبیر یادواره:09138548624 

برای گرفتن عکس با کیفیت تر لطفا اینجا را کلیک کنید: http://s3.picofile.com/file/7948295585/DSC_1437.jpg


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/7/2:: 3:44 عصر     |     () نظر
 
برگزاری اردوهای ندای بهشت شهرستان ابرکوه از19تا28شهریور92

جمعی از فعالان جبهه فرهنگی-فکری انقلاب اسلامی و طلاب ابرقویی حوزه های علمیه با همکاری مسئولین فرهنگی شهرستان و استان، که همان دوستان گروه فرهنگی-تبلیغی ندای بهشت هستند و از همکاران مجمع هم اندیشی نخبگان استان یزد هستند، سه اردوی دانش اموزان دختر شهرستان ابرکوه از 19-21 شهریور ماه را برگزار کردند و در هفته آینده از شنبه تا دوشنبه در سطح خواهران دبیرستانی و از سه شنبه تا پنج شنبه در سطح برادران دانش آموز، اردوهای سالانه خود را برگزار خواهند کرد. دست این دوستان را به گرمی می فشاریم و برای موفقیت آنها از خدای متعال درخواست موفقیت و بهروزی داریم. 


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/6/24:: 4:22 صبح     |     () نظر
 
برنامه کوهنوردی و گپ و گعده نخبگان استان یزد؛جمعه22 شهریور92

دوستان شرکت کننده در اردوی نخبگان استان یزد، به میزبانی کانون اندیشه اسلامی دارالعباده یزد، با برگزاری برنامه تفریحی کوهنوردی، گپ و گعده خوبی در روز جمعه 22 شهریور ماه داشتند. این برنامه همراه با قرائت دعای زیبای عهد و با یاد ولیعصر ارواحنا له الفداء و صبحانه دوستانه در پارک کوه سنگی یزد برگزار شد و سپس تا حوالی ظهر با حضور برخی اساتید اردوی نخبگان استان یزد از قم، مباحثی علمی- فرهنگی مورد دقت قرار گرفت...امید که باز هم بتوانیم چنین برنامه هایی داشته باشیم و دوستان بیشتری بتوانند در این قبیل برنامه ها شرکت کنند. 


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/6/24:: 4:19 صبح     |     () نظر
 
برگزاری موفق همایش مدیریت راهبردی فرهنگی با حضور استاد تلوری

الحمدلله همایش سه روزه مدیریت راهبردی فرهنگی با حضور هفتاد نفر از بسیجیان و فعالین تشکل های فرهنگی و علمی استان یزد، به میزبانی بسیج دانشجویی استان یزد برگزار شد. این همایش سه روزه در روزهای 19 و 20 و 21 شهریورماه با سخنان و مطالب ارزشمند استاد دکتر تلوری، عضو هئیت علمی دانشگاه شهید بهشتی در چهارده جلسه برگزار شد و کارگاه عملی مدیریت فرهنگی نیز جزء برنامه های همایش بود. در همین جا از آقای سالاری و حوزه بسیج دانشجویی استان یزد کمال تشکر را داریم که جلسات مفید و لازمی بود که این دوستان بانی آن در استان شدند. 

استاد تلوری قبلا نیز در استان جلساتی مفید داشته اند. ر.ک: اینجا


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط عضو انجمن نخبگان 92/6/24:: 4:15 صبح     |     () نظر
<      1   2   3   4   5      >
درباره
صفحه‌های دیگر
پیوندها
سینما ساحل نجات صهیون
موسسه‌اندیشه‌وفرهنگ‌اسلامی‌یزد
دانش پژوهان سمپادی یزد
نخبگان استان یزد/بلاگ اسکای
پایگاه جامع صهیون‌پژوهی تیه
جنبش نرم افزاری وتولیدعلم
وبلاگ طلوع شمس/م.س
استادسیدمهدی میرباقری
سایت مرجع تولید علم/ دانایی
نهادمقام معظم رهبری مدظله
جنبش نرم افزاری در بیان رهبری
زلال اندیشه شیراز
مجاهدمجازی/نقدوتحلیل بازی
وب صهیون پژوه
رسانه، سینما و صهیونیسم
کتاب 101 پروفسور خطرناک
وبلاگ طب اسلامی
طب وتهدیدنرم/دکتر منتظر
مجمع بوعلی/ایه الله ال اسحاق
تاریخ و فلسفه طب/ نقد پزشکی و تغذیه مدرن
طب قرآنی/جمشید خدادادی
احیای سلامت/دکترروازاده
موسسه تحقیقات حجامت ایران / دکتر حسین خیراندیش
غرب شرقی یا شرق غربی
قصه چشم های شیشه ای
سایت حوزه علمیه قم
موسسه امام خمینی ره قم
آموزش نیمه حضوری موسسه
دانشگاه مجازی امام خمینی ره
دانشکده مجازی علوم حدیث
پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه
سایت عظیم و مفید تبیان
حوزه های علمیه خواهران
آموزش الکترونیکی تبیان
آموزش مجازی حوزه خواهزان
کانون اندیشه جوان
درگاه پاسخگویی مسائل دینی
مرکز ملی پاسخگویی
طرح‌تداوم‌اردوی‌نخبگان‌دانش‌آموزیزد